Nyheter

7 flotte steder å gå på ski på utenfor Europa

Når det kommer til ski, er nærheten, den myke snøen og de støvete fjellene av kjente europeiske destinasjoner som her i Norge, Sverige, Frankrike og Østerrike vanskelig å slå – men i blant er det verdt å se litt lenger unna.

Så pakk skiene dine, noen bekvemme håndklær til din varme, after-ski dusj og gå på flyet!

Hvis du vil ha eventyr så også har fantastisk ski, er her noen steder med fantastisk snøfall, bakker og skianlegg.

Ski Lift Snowfall Montana, USA

Den ekte amerikansk perlen er skatten i delstaten Montana og dens mange fjellkjeder. Med tilgang til Rocky Mountains og Yellowstone National Park, er det ingen mangel på bakker å gå på ski. Det er en av de mer populære stedene å gå på ski og passer for alle ferdighetsnivåer, mens du i gruvebyen Philipsburg har Discovery Ski Area med dens store slettene for de som foretrekker langrenn.

Quebec, Canada

Canada har kjøligere klima uansett tiden på året, men under vintermånedene forvandles virkelig provinser som Quebec til et snølandskap. Baser deg i den fransktalende byen Montreal, og du vil kunne få tilgang til både Mont Olympia og Mount Royal på under to timer.

Dubai, De forente arabiske emirater

Med sol året rundt, er det vanskelig å forestille seg hva Dubai har å tilby de som ønsker å virkelig gå på ski, men Mall of America har faktisk en av de største innendørs alpinparkene i verden, med 5 nedfarter og verdens første innendørs svart piste.

Det betyr at hvis du ikke helt foretrekker ideen om å være kald og ønsker å mikse og matche både snø og sol, er Dubai gulldestinasjonen din. Den er også perfekt for nybegynnere, som kan delta på skiskole for å finne ut om de har kompetanse til å lage ski en seriøs hobby.

Sør-Korea

Utvid horisonten din og overvei ski i Korea. Med Taebaekfjellene rett gjennom landet og enkel tilgang til byen Seoul, er det en toppkandidat. Den korte turen som det tar å nå steder som Bears Town og Elysian Gangchon Ski Resorts betyr at du mens du går på ski også kan bo i en av byens vandrerhjem og på denne måten spare penger.

Wanaka, New Zealand

Det er en lang vei til Wanaka, men den vakre naturen og fjellene rundt i denne sørlige øyabyen gjør det verdt det. I nord er det Mount Aspiring National Park, hvor du kan vandre, reise rundt med jet båt eller gjøre heli-ski hele veien rundt en masse fantastiske fjell, breer og daler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *