Destinasjoner

Besøk Nordkapp

Det er ikke kun oppdagelsesreisende og kongelige som reiser til Nordkapp lenger. Det som en gang var et utilgjengelig reisemål, er i dag en populær destinasjon. Mer enn 200 000 mennesker kommer hvert år for å besøke klippen helt mot nord, og felles for dem alle – de får et spektakulært møte med den vakre naturen.

Hvis du tar turen til Nordkapp er det umulig å unngå Nordkapp-platået. Den 307 meter høye klippen gir deg en utrolig utsikt, og er ofte omtalt som det nordligste punktet i Europa. Mens du først er her kan du også besøke museet i kjelleren i hovedbygget. Her kan du lære noe om historien til Nordkapp – for eksempel om den italienske presten som regnes som den første turisten på Nordkapp, som reiste hele veien for å finne ut hvordan det var mulig å leve så langt nord.

Videre kan du blant annet bli med på en ekspedisjon på Nordkapp. Her kan du få sove en natt i den polare basecampen, hvor du vil jakte på nordlys, isfiske og lære om Arktis. Den påfølgende dag får du spenne på deg trugene og bli med på en spennende vandring som ekte eventyrere på Nordkapp. Hvis du vil oppleve naturen på litt lengere avstand kan du for eksempel ta en helikoptertur over det ville, vakre landskapet.

Dette er bare noe av det du kan oppleve i Nordkapp. Det tilbys også blant annet krabbefiske, hvalsafari og sjørafting. Uansett når du velger å legge turen innom Nordkapp vil aktivitetene stå på rekke og rad, og du vil ikke oppleve et kjedelig øyeblikk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *