Destinasjoner

Catalonia – Hjem til verdens beste fotball lag?

Sportsglade nordmenn har ofte to ting til felles, fotball og ferier i varmere strøk. Da kan det ofte være en god ide å kombinere de to. Problemet med dette er at det ikke er alle land som er like varme i fotballsesongen, som også har et høyt fotballnivå. Men det er spesielt et land som faller inn i denne kategorien, og det er Spania. Spania er allerede et feriested hvor man nordmenn drar hvert år, så hvorfor ikke dra nytte av denne opplevelsen ved å gjøre det enda mer spennende. For mange vil det være et drømmesenario å få dra til varmere strøk, samtidig som man kan oppleve favorittlaget sitt spille fotball. En ypperlig destinasjon vil da være Barcelona.

I Barcelona har man et fotballag som er kjent som ett av verdens beste lag, ikke bare i nyere tid, men også gjennom historien. Det er også klubben hvor spilleren, som av veldig mange, er kjent for å være verdens beste spiller gjennom tidene, Lionel Messi. Barcelona spiller sine hjemmekamper på stadionet Camp Nou, eller Nou Camp som den også blir kalt. Dette er en av de mektigeste stadionene i verden, og alle lag frykter å spille der. Den har en tilskuerkapasitet på hele 99000, noe som gjør den til den største fotball stadionet i Europa og den nest største i verden. Da vil selve opplevelsen av å være på den største fotball stadionet i Europa nok til å dra til Spania på fotballtur, men faktumet er at man også får mye mer utav det.

Slik kommer du deg til Barcelona

Det vil være forholdsvis enkelt å dra på tur til Barcelona fra Norge, og det finnes mange tips for fotballreiser som dette. Det går direkte fly fra store byer som Oslo og Bergen, som er forholdsvis billige. Bor man et annet sted enn Oslo eller Bergen, vil det jo alltid være mulig å fly til Oslo først, for så ta flyet direkte til Barcelona. Barcelona er en svært populær plass, så det kan være lurt å sikre seg fly og hotell så tidlig som mulig, for at dette ikke skal bli så dyrt.

Barcelona er hovedstaden i Catalonia, som er en autonom region i Spania. Byen ligger på nordøstlige kysten av Spania, noe som gjør at det er fantastiske muligheter for bading og andre sjøbaserte aktiviteter. Barcelona har også masse annet å by på, ettersom byen har en rik kultur. Den har en god del interessant arkitektur, da ofte med forskjellige stiler utover byen. Barcelona er også kjent for sine kirker, museer, musikk og scenekunst, shopping og uteliv, og så klart idrett. I denne byen kan man finne alt det man er ute etter.

En flott familietur er i vente

Barcelona er en meget bra feriedestinasjon, som i tillegg har et verdenskjent fotballag. Dette gjør at det er en veldig populær plass for alle som er fotball interesserte. Det er også blitt en veldig populær reiserute for nordmenn som ønsker å dra på fotballtur. Barcelona har masse og tilby utenom fotballen, noe som hjelper til å gjøre det til et perfekt sted for hele familien når man ønsker å dra på ferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *