Nyheter

Drøm deg bort på ferie dit spillene dine drar deg

De fleste har en liste over de stedene som de ønsker å reise rundt omkring i verden. Majoriteten av mennesker har her en liste som det er helt umulig å komme seg igjennom i løpet av livet, med mindre en fikk en milliard inn på kontoen, sluttet i jobben, og reiste hver eneste dag. Enten denne lista er reell, eller bare en del av vårt mentale sinn, så er det uansett en liste som vi ser til hele tiden, og som når vi blir inspirert blir fylt med nye land og steder. Men hvor får egentlig folk flest denne inspirasjonen fra?

Andre reisende, reisebyråenes forslag, filmer, TV-serier og mer gir oss her gode ideer om hvor vi bør reise. Allikevel er det neppe noen som er bedre enn spill. Disse lar deg nemlig tross alt oppleve steder på egenhånd. I GTA serien har spillerne blant annet opplevd byer som New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami, og fler. Dette har utvilsomt ført mange unge mennesker til å få en interesse for å reise til USA. Det er fordi de har drømt seg bort i den reisen karakterene har vært med på, og de har sett for seg at de selv var til stede. Skal du virkelig lage en spennende liste med reisesteder, så er derfor ingen bedre til inspirasjon enn spill.

Finn din inspirasjon i spill

Det finnes nemlig ufattelig mange spill både på nett og i salg til konsollene. Enten dette er bilspill, skytespill, eventyrspill, eller simpelthen bare barnespill, så tar mange av disse spillene sted i ekte land og områder, om enn noe modifisert til tider. Dette gir oss et innblikk i den naturen og den arkitekturen som disse landene og områdene bygger på. Dermed får vi inspirasjon til å ønske å reise hit og oppleve nettopp disse tingene med egne øyne. For la oss være ærlige med oss selv et øyeblikk – en opplevelse innenfor et videospill er ikke nok for folk flest.

De kanskje kuleste spillene er de som tar deg med på eventyr verden rundt. Assassins Creed serien er et eksempel på dette, der en reiser til opptil flere verdensdeler. En kan dessuten også få inspirasjon ved å reise til fiktive landområder. Mange har nok en ide rundt dette, der landområdet kanskje var inspirert av et ekte landområde. Da kan en reise til dette stedet, og kanskje være den eneste turisten her som virkelig ser noe helt unikt ved stedet. Det finnes i det hele tatt et vell av muligheter for å reise innad i et spill, for deretter å bli inspirert til en reise i ditt virkelige liv.

Kan reisespill bli fremtiden for VR?

Mye skjer innen VR, eller Virtual Reality, og en ting som kan skje er at reisespill blir en sentral del av opplevelsen. Vi elsker tross alt å reise, men det er både dyrt og tar mye tid å se hele verden. Så hva med å la VR og et godt reisespill ta seg av jobben for deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *