Pakk den beste feriegarderoben
Reiser tips

En fotballkamp i England gjør susen

Det finnes fotballentusiaster over hele verden, og det er ikke til å legge skjul på at dette er den sporten som tiltrekker seg mest oppmerksomhet på globalt nivå. Før i tiden var det ofte politikk rundt fotballen som gjorde at mange mennesker samlet seg på stadion, mens i dagens samfunn er det heller det kommersielle som gjelder. Det er kanskje ikke så rart når det ligger enorme summer i en sport som fotball, og det nyter mange fotballspillere godt av.

For deg som vil oppleve noe litt utenom det vanlige, så er en fotballkamp verdt å se på fra tribunen, og ikke fra TV-skjermen. Nærmere bestemt, så bør du dra på en fotballkamp i England. Dette vil helt klart gjøre susen med tanke på fotballopplevelsen og erfaringen du får blant britiske supportere. Det er lidenskap som gjelder blant britiske fans, og det ser vi støtt og stadig på klubbnivå og landslagsnivå. Du kan enkelt få tak i kampbilletter hvis du er ute i god tid i forkant av kampen.

 

Få tak i rimelige kampbilletter

Det kan lønne seg å være ute i god tid med å bestille kampbilletter, flybilletter og booke hotell. Spesielt hvis destinasjonen din er England, for det er meget populært å være på kamp der blant fotballsupportere. Å bestille billetter kan være vrient for mange, men det er faktisk enklere enn man tror. Alt du behøver å gjøre er å registrere deg som medlem hos fotballklubben du har tenkt til å se på. Dette gjør at du får mulighet til å bestille kampbilletter ved det ordinære salget, slik at du kan dra på fotballkampen.

Det finnes også tredjeparter som selger kampbilletter til fotballkamper i England. Du kan for eksempel sjekke ut tredjeparter på reise nettsider som tilbyr en totalpakke med fly, hotell og kampbilletter, slik at du får alt i en enkelt pakke. Dette er litt mer lettvint enn hvis du skal bestille alt separat, i tillegg vil det være rimeligere med en totalpakke i de fleste situasjoner.

Dra på en ekte engelsk pub

Når alt er sikret, og du har rettet nesen frem mot din destinasjon, så kan du bare slappe av og nyte den kommende reisen din. Det finnes helt klart uendelig med aktiviteter å gjøre hver gang man er ute og reiser. Her kan du dra på shopping, gå en tur, og dra på karaokebar før kampen. Ingenting er som å dra på en god gammeldags engelsk pub som virkelig gir en ekte kampfølelse før selve kampen.

Med dette får du en unik start på oppholdet ditt, og stemningen vil helt klart være god før kampen starter, helt til dommeren blåser i fløyta. Dette gir et lite ekstra adrenalinkick, for du har selvsagt forhåpninger til at favorittlaget ditt skal gjøre det bra. Når kampen er ferdig og du forhåpentligvis er fornøyd med resultatet, så kan turen fortsette mot byen etter enda en tur innom en ekte engelsk pub. Ingenting er som å drikke en god øl både før og etter en fotballkamp. Hvis England kombinert med fotballkamp høres fristende ut, så bør du sjekke ut ulike nettsider for å finne rimelige kampbilletter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *