Nyheter

Finn ditt nye ferieparadis gjennom spilling!

Ingenting er like vanskelig som det å bestemme seg for hvor ferien skal gå til. Det stemmer ikke, det er selvfølgelig mange ting som er mye vanskeligere enn dette, men det er ikke til å komme unna at det å bestemme seg for hvor man skal reise til, ikke alltid er rett frem.

Dette gjelder ikke bare når du reiser med en hel gruppe hvor noen har innvendinger til visse steder, det gjelder også dersom du reiser på egenhånd. Tilbudet er nemlig så utrolig stort i dag at det å velge ett sted kan være nærmest umulig.

Spill gir deg inspirasjon

Du kan selvfølgelig bruke timer på å lese om hvert eneste sted og på den måten snevre ned ditt utvalg, men dette fungerer ikke for alle. For de som desperat er på utkikk etter en bedre måte å oppdage ditt nye ferieparadis på, så har vi en snodig liten løsning.

Denne løsningen er spill. Her snakker vi ikke om sjakk eller ludo, vi snakker om vaskeekte TV-spill. Disse kan selvfølgelig finne sted på en PC, men nå til dags så er det kanskje vanligere at folk spiller på en konsoll som Playstation 4 eller Xbox One.

Vi foreslår ikke her at du skal hoppe på internett og bestille en reise til Azeroth eller Skyrim, vi foreslår enkelt og greit at du kan bruke spill som en inspirasjon til å finne hvilket sted du faktisk ønsker å reise til.

Det er klart at dette kan gjøres via store RPG spill som Skyrim eller World of Warcraft ettersom det kan si noe om hvilket klima du ønsker, men sannheten er at du kan få inspirasjon fra alle spill, til og med FIFA.

Inspirasjon kommer fra alle spill

Du leste riktig, til og med FIFA, fotball spillet til EA, kan gi deg inspirasjon angående hvor du skal feriere. Du lurer kanskje på hvordan dette kan skje, men sannheten er at dette kan skje ganske enkelt. FIFA gir deg nemlig muligheten til å spille karriere modus.

La oss si at du starter det nye FIFA spillet for første gang og du vet ikke hvem du skal velge. Du har åpnet opp karriere modus, men klarer ikke å velge, du har tross alt prøvde de fleste storlag mange ganger på gamle spill.

Til slutt faller valget på Marseille i Frankrike. Du kjenner ikke særlig til Marseille, men gjennom spillets gang oppdager gjennom kommentatorene at Marseille er en havneby som har en stoltere historikk innen fotball en de fleste andre byer.

Karrieren din utvikler seg og plutselig har du vært manager for Marseille i 20 år. Du har blitt en legende og byen elsker deg. Nå har du plutselig et forhold til Marseille. Neste gang ferietema kommer, så vet du at du vil besøke Stade Velodrome i Marseille, stedet hvor Norge slo Brasil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *