Nyheter

Ikke la ferien bli ødelagt

Det er få ting vi nordmenn ser mer fremover til enn en ferie til utlandet. Her er det både eventyreren i oss, men også for de fleste nøden etter varmt vær som trigges. Vi bor rett og slett i et land som ikke står i stil til den livsstilen vi har.

Etter lange og slitsomme dager elsker vi å legge oss ned i sola og kose oss, men det er sannelig ikke mange dagene vi får til dette i løpet av året. Derfor velger de aller fleste av oss å investere betydelige summer i det å reise. Enten det er til stranda, hytta eller rett og slett til utlandet, så gjør de aller fleste nordmenn dette. I enkelte sommermåneder kan vårt land nærmest virke helt øde grunnet dette. De færreste får derimot koblet helt av hva gjelder avslapning, da vi ikke kan komme utenom å bringe med oss Mac-er og mobiler.

Problemet ligger derimot ikke i den åpenbare avhengigheten vi mennesker har bygd opp i henhold til teknologi. I stedet handler det mest av alt om den tilsynelatende bekymringsløse måten vi logger på Wi-Fi nettverk uten antivirusprogram. Dette kan virke uskyldig, men før du vet ordet av det ødelegger det hele ferien din.

BullGuard vokter din Mac

Problemet med å logge på et Wi-Fi nettverk i utlandet som ikke har passord kan fort vise seg å være en fatal skjebne. Der flyplasser og hoteller har sikkerhetstiltak i verk, så har sjelden for eksempel kafeer og restauranter dette. Da kan du risikere å være på samme Wi-Fi nettverk som en tyv eller en person med andre farlige hensikter. Sikre derfor din Mac med BullGuard neste gang du er ute og reiser.

Dette er et antivirusprogram som er spesielt designet for å beskytte din trafikk over nett. Når du logger deg på et åpent Wi-Fi nettverk uten passord, så er det fort gjort å glemme at alle andre også kan gjøre dette. Det inkluderer da personer med skumle hensikter. Om disse er kyndige nok, så kan de i grunn ganske enkelt utsette din Mac for angrep om du ikke har noe forsvar. Uten at du da vet det kan de stjele personlig informasjon fra deg. Enten det er bilder eller andre viktige filer, eller kanskje enda verre betalingsinformasjon, så åpner du din Mac opp som en lekegrind for dem. Benytt derfor BullGuard for å sikre deg mot disse individene.

Nyt solen uten bekymringer

Når vi endelig har kommet oss vekk fra kjedelige og grå Norge, så er det deilig å faktisk kunne slappe helt av. Det betyr i essens å nyte solen uten noen form for bekymringer. Akkurat dette kan fort få en ugunstig forandring dersom du bringer Mac-en og kobler deg opp mot et nettverk ubeskyttet. Da tillater du effektuelt hackere og andre personer å komme seg mye enklere inn i ditt system. La BullGuard vokte din Mac ved å hele tiden passe på i bakgrunnen. Anskaff BullGuard i dag for en sikker og bekymringsfri ferie hvor du bare sluker inn solen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *