Destinasjoner Reiser tips

Oppdag Montenegro

Om sommeren velger mange personer å endre kjedsomheten i hverdagen til en solrik ferie i utlandet. Hvis du er lei av de vanlige charterferiestedene, vil vi gjerne fortelle deg om Montenegro, som mange beskriver som nye Kroatia. Kanskje er det på grunn av de lange sandstrendene, den fantastiske maten og en vakker utsikt.

Har du ikke hatt mulighet til å spare penger til turen kan du låne penger til sommerferien via Budsjettkreditt. Der kan du velge mellom ulike långivere og deretter velge en god deal. En annen fordel er at det er lett å få et lån fordi du ikke trenger å gi noe som sikkerhet.

Om Montenegro

Montenegro har virkelig eksplodert i popularitet de siste årene, men er fortsatt et herlig og sjarmerende turistmål å fare til.

Mange charterfirmaer reiser til byen Budva, som er kjent for sin gamle bydel, Stari Grad. Den er omgitt av en lang steinmur og ligger nær flere vakre, herlige strender. I Budva er også den populære stranden Slovenska Plaza, som er flere kilometer lang og har restauranter og barer langs stranden. Dessuten har Budva også et spennende natteliv med mange eksklusive klubber og barer.

Et annet populært charterferiested er Bečići som ligger ca. 30 minutter fra Budva. Bečići er et roligere sted som er perfekt for deg med barn eller som bare vil ta det rolig i løpet av ferien. Her kan du også sole deg, gå langs strendene og spise god mat.

Mat

I Montenegro serveres dagens fangst ofte, som består av forskjellige typer sjømat. Hvis du noen gang ønsker å frelse i havets herligheter så er det på tide å gjøre det nå! Ellers er mye av maten inspirert av det italienske kjøkkenet, som tørket eller røkt kjøtt og ulike pastaretter. For barn eller den kresne, er det vanligvis pizzaer eller burgere på restaurantene, så det er liten risiko for sure miner når det gjelder maten.

Attraksjoner

Hvis du vil utforske Montenegro, vil vi gjerne anbefale deg om å besøke den gamle middelalderbyen Kotor. Her kan du oppleve den sanne sjarmen av Montenegro med alle små kafeer og gamle smug. Hvis du besøker Kotor, er det nesten et must å gå opp til Mount Lovcen hvor det er en fantastisk Obervation-plattform. Her kan du se på hvordan de grønne vakre fjellene møter byens lys og liv. Et øyeblikk som du aldri vil glemme! 

Sist men ikke minst, kan et besøk til Cijevna-elven være kjempepent, og denne løper mellom Montenegro og Albania. Hvis du reiser hit, kan du nyte elvesn grønne vann mens du ser ut over Montenegros fine fjellkjeder.

En fordel ved Montegros størrelse er at du raskt og enkelt kan reise mellom forskjellige byer og severdigheter. Kort sagt, kan man si at Montenegro har noe for alle, så du vil ikke angre å velge å fare til dette spennende og vakre landet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *