Pakk den beste feriegarderoben
Nyheter

Pakk den beste feriegarderoben

En av de tingene som kan gjøre en god ferie enda bedre, er hvis man har klart å pakke den perfekte feriegarderoben. Det er mange som synes det er vanskelig å pakke smart til en hel ferie, men her får du noen gode tips som gjør det mulig å pakke den beste feriegarderoben.

Tenk i antrekk ikke plagg

Når man skal pakke feriegarderoben, er det veldig viktig at man tenker i antrekk og ikke plagg. Det er nemlig sånn at man skal pakke antrekk som kan passe til flere anledninger i løpet av ferien, og dette krever naturlig nok planlegning. Derfor skal du finne ut av hvor mange dag og kveldsantrekk du trenger, om du eventuelt trenger noe casual du kan slenge på deg imellom og for å gå ned i frokostsalen på hotellet eller lignende.

Den viktigste nøkkelen til å tenke i antrekk, er at du skal tenke på flere plagg som passer sammen. Det er altså ikke sånn at alle plaggene bare kan inngå i en kombinasjon èn gang, men gjerne flere ganger. Når du har plagg som kan brukes til flere forskjellige ting, så sparer du plass. Det er veldig deilig å slippe å drasse med seg hele klesskapet og tenke litt økonomisk rent plassmessig, spesielt hvis du skal pakke til en lang ferie.

Tilbehør som går til flere ting

Akkurat som du kan tenke på antrekk som kan bruke et plagg flere ganger i løpet av ferien, så gjelder det samme for tilbehør. Det gjelder blant annet for vesker. Den vesken du bruker som håndbagasje på selve reisen, er kanskje ikke den mest praktiske når man skal ut å spise om kvelden. Derfor er det lurt å pakke en ekstra veske som egner seg til shopping og utflukter, og ikke bare til selve reisen. Det er dog sjeldent noen vits i å pakke ny veske til hvert eneste antrekk. Finn en veske som passer til alt, og ta med den som er mest allsidig.

Det samme kan du tenke når du skal pakke smykker og annet tilbehør. Er det noe som kan brukes til flere ting, eller eventuelt et belte eller lignende som kan forvandle et plagg?

Husk essensielle ting!

Det er selvfølgelig noen ting du med fordel kan kjøpe der du skal, men noen ting må du ha med deg hjemmefra. Hvis du snuser kan Snusdirect være redningen før du legger ut på reise, og det er lurt å pakke med deg sminkefjerner, ansiktsvask og yndlingskremen i reisevennlige beholdere før avreise. Med mindre du selvfølgelig har tenkt å kjøpe alt nytt på flyplassen eller på reisedestinasjonen. Dermed sparer du plass på for eksempel tannkrem og solkrem, som du kan kjøpe så godt som overalt.

Dermed får du mer plass til viktige ting som feriegarderoben, tilbehør og ikke minst – plass til alle de tingene du kjøper på reise som du skal ha med hjem igjen. Det er gjerne ikke så rent lite hvis man skal til en destinasjon med mange shoppingfristelser. Det er hvert fall lurt å ta høyde for, og ikke proppe kofferten full før avreise. Husk at du skal hjem igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *