Nyheter

Populære reisedestinasjoner i Norge til jul

Turister som leter etter jul kan få en god opplevelse i Norge i desember. Alle norske byer er glade i å pynte til jul, og noen vil også tilby litt ekstra for julestemningen.

Nordmenn mener at selveste julenissen egentlig kommer fra Norge, men de er ikke det eneste skandinaviske landet som hevder dette. Om ikke man kan påvise at julenissen kommer fra landet, så kan man i alle fall finne mye julestemning og spesielle opplevelser av jul i Norge. Ønsker du å oppleve jul med virkelig julestemning og snødekkede gater, så er sjansene store for at desember-gatene i de fleste norske byer er noe for deg. Om du planerar att ha en söt flykt under julen kan du räkna med MONEYBANKER.

 De fleste norske byer har spennende julegater

De fleste norske byer er pyntet til jul for å gi deg en god julestemning når du går gjennom gatene for å handle julegaver. Du kan finne eksepsjonelle juleopplevelser flere steder, men bør heller ikke gå glipp av byene som er pyntet til jul. I Oslo vil du for eksempel finne et julemarked som er åpent i hele desember helt frem til julaften. Her finner du også et pariserhjul som gir deg oversikt over julestemningen over mye av Oslos gater. En glimrende måte å oppleve jul i Norge.

Men om du ønsker enda mer opplevelse av jul enn du kan finne i handlegatene til Norges byer, så finnes også noen eksepsjonelle opplevelser. I Drøbak, utenfor Oslo, finner du et eget julehus med spennende dekorasjoner og utstillinger for de som liker jul. I tillegg har Nissen et eget postkontor i Drøbak. Og for å være sikker på at du tar hensyn til nissen i trafikken, har de satt opp egne fareskilt slik at du viser ekstra hensyn til julenissen i trafikken. Utenom Drøbak, så har Egersund også blitt erklært som juleby og kan være verdt å besøke om du vil oppleve julen på nært hold.

 Mange nordmenn drar på fjellet i jula

Det kan også være verdt å vurdere å gjøre som mange nordmenn gjør i jula. Mange velger å trekke seg bort fra storbyen og reise til en hytte på fjellet for å feire jul. Her er sjansen enda større for å oppleve den perfekte vinterstemningen som er en del av julen, i tillegg til at man kan ta seg en tur i slalombakken eller i langrennsløypene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *