Reiser tips

Tid for en tur til solen!

Norge er et usedvanlig vakkert og nydelig land, det er det ikke til å komme unna. VI har fjorder, fjell og flere innsjøer enn Finland. Det er deilig å være nordmann, det er det ingen tvil om, men det oppstår et problem på vinteren.

Vinteren er til for de som elsker ski, skøyter og guffent vær. Snøstorm, regn og kulde, det er hva som venter oss rett rundt hjørnet. Sommeren er ferdig, høsten er nærmest ikke eksisterende. Hva skal vi stakkars nordmenn gjøre?

Opplev Sør-Europa!

For de av oss som trasker rundt på jobb, mest opptatt av å følge deprimert med på regnet som slår mot ruta på pauserommet, ja, for oss så er det nok kanskje klart med en liten ferie fra hjemlandet. Norge er flott, men det er begrensninger på hvor mye regn vi takler.

Når ferien fra jobb er fikset, så er det hjem å pakke kofferten. Men hvor skal turen gå til? Det er i dag utallige muligheter for oss som ønsker oss en liten ferie, så hvor skal vi egentlig dra? Spania? Hellas? London?

Nei, vi trenger noe nytt. Valencia, Kreta og Camden er vel og bra, men vi har vært der før, vi må prøve noe nytt. Vi har et forslag: hva med Malta? Malta er en liten øy nasjon som ligger en liten time sør for Italia med båt.

Du tenker kanskje at du allerede har vært i Italia, men det gjør ingenting, Malta er nemlig utrolig forskjellig. Malta er et av de minste landene i hele verden, men det er likevel en usedvanlig livlig og spennende øy.

Slå deg løs i Europas Las Vegas!

Las Vegas er kanskje det mest sagnomsuste fest stedet i hele verden. Her drar alle slags mennesker for å slippe seg løs med festing, drikking og gambling. Det eneste problemet med Las Vegas, er prisen man må betale for reisen.

Derfor mener vi at Malta er et mye bedre alternativ. På Malta kan du nemlig kose deg med det meste av hva du hadde funnet i Las Vegas, men her får du alt til en mye rimeligere penge, noe som særlig gjelder flyturen.

Flyturen til USA er ikke bare dyr, men også usedvanlig lang. For deg som ikke orker 8-9 timer i en blikk boks over Atlanterhavet, så anbefaler vi heller at du setter deg på en 4-timers tur til Malta. Det er kortere og billigere.

Ikke bare er det billigere, det er også det samme tilbudet. Malta har vokst enormt de siste årene, mye takket være iGaming industrien. Dette betyr at steder som Paceville (et sted som best forklares som mini-Vegas) har vokst frem. På Malta har du det like gøy som i Vegas for mye mindre penger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *