Reiser tips

Velg en innenlandsreise denne sommeren

Nordmenn elsker å reise, og milliarder av kroner blir brukt i dette markedet hvert eneste år. Enten det er flybilletter, hotellregninger, god mat ved restauranter, eller helt enkelt suvenirer, så flyr pengene relativt lett innen dette markedet. Allikevel er de færreste nordmenn like villige til å åpne lommeboka ved reiser her hjemme – det vil si om de i det hele tatt tar seg råd til å reise her hjemme. Der nordmenn kan tilbringe flere uker i utlandet og bruke store summer, så kan det virke som om de nærmest ikke tør å prøve seg på sitt eget land.

Det er synd, først og fremst fordi Norge har så mye vakkert å by på. Det er tross alt ikke uten grunn at titusener av mennesker kommer for å se fjordene våre hvert eneste år, eller at Oslo er et trekkplaster for mennesker fra verden rundt. Vår natur og vår kultur er rett og slett tiltrekkende, men det kan virke som vi selv har glemt den noe bort. Så hvorfor ikke velge en innenlandsreise for å oppleve sitt eget land?

 

Finn tilbake til det Norge du elsker!

Vi nordmenn er blant de mest patriotiske folkeslagene i hele verden. Allikevel vet de færreste av oss så veldig mye om hvordan kulturen vår er opplevd. Vi kjenner alle til hallingdansen, Hardangerfjordens vakre fjell, og bunadene som varierer fra region til region. Men hvor godt kjenner vi egentlig til våre røtter. I dag har teknologien brakt frem aktiviteter slik som casino spill til overflaten av vår kultur, og dette er vel så positivt, men hva med å kombinere det med en gjenopplevelse av vår historie?

Å gjenoppleve, eller snarere gjenopplive på dette tidspunktet, vår historie betyr ikke at en må gjøre kompromiss med den gamle. Dersom du for eksempel reiser til Vestlandet for å se vakker norsk natur, så er det ingen som hindrer deg fra å reise hjem til hotellet på kvelden og nyte et par online games med en øl i hånda. Da snakker vi virkelig en kombinasjon av kultur fra to tidsperioder, og dette er en sikker vinner. Men slike gode kombinasjoner oppstår kun om du er villig til å reise innenlands!

 

Reis innad i Norge nå!

Hvor du reiser hen i Norge er tilnærmet likegyldig. Alle byer og tettsteder bringer med seg sin unike prakt og sine egne særegenheter. Allikevel, om du absolutt skal oppleve Norge på sitt beste, så anbefales det å sikte på noe som er ørlite utenfor turistenes soner. Disse oppholder seg gjerne i Oslo og på Vestlandet aller helst. Selv om det finnes turister i byer slik som Røros, så vil dette være et mye roligere sted å nyte norsk kultur enn andre steder som kan være tett flokket av turister.

Med disse gode tipsene i bakhånd, så er du klar på hvordan du kan kombinere dine nye tradisjoner med gammel og god norsk kultur. Kos deg med et par spill på turen, men ikke glem at hovedpoenget er å gjenoppleve historien dine forfedre skapte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *